De voordelen op een rij

  • Een glazenwand is goed schoon te houden.
  • Er zijn geen voegen, dus vaak één geheel.
  • Zeer hygiënisch.
  • Een glazen badkamerwand maakt uw badkamer visueel groter.
  • Het is een mooie blikvanger.
  • Uw glazen badkamerwand, in alle kleuren leverbaar.

Werkwijze glazen wand badkamer

Wij kunnen ons voorstellen dat u het fijn vindt om te weten op welke manier wij werken. Hieronder leest u wat onze werkwijze is: van offerteaanvraag van een glaswand tot het plaatsen van uw glazen wand in de badkamer. 

Offerte glazen badkamer wand aanvragen

Voordat u de beslissing neemt om uw glaswand door Thijssen Glas BV te laten plaatsen wilt u uiteraard eerst weten op welke kosten u kunt rekenen. Om de prijs van uw glazen badkamermuur te bepalen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Hebt u vragen? Wij helpen u graag bij het invullen van de offerteaanvraag! [email protected] of 040-2524856

Inmeten glaswand badkamer

douchewand glas

Het inmeten van een glaswand is erg nauwkeurig werk. U hoeft u dit dan ook niet zelf te doen! Als u opdracht heeft gegeven komen wij de glaswand inmeten. Wij maken een afspraak met u voor het inmeten van uw badkamerwand. Tijdens deze afspraak zullen wij ook kleurstalen en glasmonsters bij ons hebben. Zo kunt u zien welke soort glas en welke kleur het beste in uw badkamer past! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van kleurstyling in badkamers en kunnen u, indien u wenst, adviseren bij de kleurkeuze van uw glaswand in de badkamer.

Levertijd glazen wand 

Nadat wij ter plaatse de maten hebben opgenomen zal er een afspraak gemaakt worden om de glazen badkamer wand te plaatsen. Vanaf het moment van bestellen duurt dit circa 4 weken.

 

Glaswanden badkamer

Plaatsing van uw badkamer glaswand 

Op het moment van montage van de glaswand vinden wij het prettig dat de benodigde doorgangen vrij zijn, zoals bijvoorbeeld de gang en de trapopgang en natuurlijk de plaats waar de glasplaat geplaatst moet worden. Zo kunnen wij de glasplaat of glasplaten makkelijk vervoeren en plaatsen. Het demonteren van lijstwerk, kranen of andere zaken is niet inbegrepen, maar wel mogelijk in overleg.

 

Onze glaszetters zullen de glasplaat verlijmen op de ondergrond met een zuurvrije lijm. Daarna wordt alles netjes afgekit. Het plaatsen van de glaswand zal maximaal 2 uur duren.

Betaling glaswand

Na levering en montage van de glaswand kunt u bij onze glaszetter pinnen of contant betalen.

Uw tevredenheid is ons veel waard

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze glazen badkamerwanden en aan de professionaliteit van onze mensen. Mocht u niet tevreden zijn dan horen wij dit graag!